Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Във Франция: ПСЖ трябва да задържи Мбапе "на всяка цена"

Спорт

Във Франция: ПСЖ трябва да задържи Мбапе "на всяка цена"

Във Франция: ПСЖ трябва да задържи Мбапе на всяка цена - Tribune.bg

Бъдещето на нападателя е обект на непрестанни спекулации, след като все още не е дал окончателен отговор дали ще подпише нов договор с клуба.

Френската звезда на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, ще остане в клуба „на всяка цена”. Това пише авторитетното местно издание “Екип”.

Контрактът на футболиста с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, а редица медии твърдят, че той е взел решение да премине в тима на Реал Мадрид. Парижани отказаха колосална оферта от „кралския клуб” през лятото и сега ще направят всичко възможно да задържат звездата си.

Това означава, че Мбапе ще получи всичко, което пожела от ръководството на клуба. В последните дни отговорните фактори в Пари Сен Жермен имаха няколко спешни срещи след поредното отпадане от Шампионската лига, този път от Реал, който осъществи сензационен обрат на „Сантяго Бернабеу”.

В различни източници дори се появиха информации, че лично емирът на Катар е наредил да започнат нови преговори с Килиан Мбапе в опит той да бъде накаран да парафира нов контракт с клуба и да продължи кариерата си във френския гранд.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети