Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Възможен ли е триумф на Англия на Евро 2024

Спорт

Възможен ли е триумф на Англия на Евро 2024

Възможен ли е триумф на Англия на Евро 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Феновете на английския национален отбор по футбол не са никак ентусиазирани след първата фаза на Евро 2024 в Германия. Хари Кейн и компания успяха да спечелят група C след минимална победа над Сърбия (1:0) и равенства срещу Дания (1:1) и Словения (0:0). Играта на тима, обаче беше далеч от това, което искат да гледат привържениците на "Трите лъва" в цял свят. В емблематична се превърна снимката на фен на Англия, който спи на трибуните по време на двубоя със Словения, явно отегчен от случващото се на терена...

На този фон букмейкърът Winbet смята, че все пак британците ще спечелят в крайна сметка Европейското първенство по футбол в Германия. Вероятността това да се случи е 22,2 процента. Шансовете за титла на Испания са 20%, а тези на Германия и Франция по 15,4%.

Сега на тима на Гарет Саутгейт предстои осминафинален сблъсък със Словакия. Мачът е в неделя от 19,00 часа българско време на Veltins Arena в Гелзенкирхен. Букмейкърът Winbet смята, че Англия няма да срещне сериозни трудности към победата в редовното време. Вероятността това да се случи е 69 процента. Шансовете за равенство са 21,1%, а за сензационна победа на словаците 10,8%.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Евро 2024
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати