Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Възроденият Тотнъм с тежко предизвикателство срещу Ливърпул у дома

Спорт

Възроденият Тотнъм с тежко предизвикателство срещу Ливърпул у дома

Възроденият Тотнъм с тежко предизвикателство срещу Ливърпул у дома - Tribune.bg

Ново голямо дерби предстои в английската Висша лига, защото Тотнъм посреща Ливърпул на своя “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в среща от седмия кръг на шампионата. На winbet.bg футболните фенове могат да открият отлични възможности за правене на спортни залози, включително и супер завишени коефициенти.

Но какво може да се очаква от двубоя между Тотнъм и Ливърпул в столицата?  

Тотнъм живее нов живот с мениджъра Постекоглу

Поне засега изглежда така, сякаш Тотнъм е направил истински удар с ангажирането на австралийския мениджър Анге Постекоглу. “Шпорите” играят най-добрия си футбол от много време насам, като са непобедени в първите шест кръга на Висшата лига. В момента Тотнъм е на четвърта позиция в таблицата, но само на две точки от втория Ливърпул.

Немалко анализатори очакваха Тотнъм да се срине след раздялата с най-добрия си футболист Хари Кейн, но вместо това “шпорите” дори намериха начин да подобрят представянето си. Новият капитан Сон не спира да бележи в предни позиции, а дуото в халфовата линия Бисума - Сар се оформя като гръбнака на отбора. Един от най-важните футболисти в състава несъмнено е лятното попълнение Джеймс Мадисън, който още от първия кръг започна да асистира на нападателите.

Ливърпул поглежда към върха, но ще му трябва победа в Лондон  

Със само една грешна стъпка от началото на сезона, Ливърпул се намира на втора позиция във временното класиране и на само две точки зад лидера Манчестър Сити. Отборът на Юрген Клоп също повиши нивото си на представяне спрямо миналия сезон, а направените промени в халфовата линия се отразяват положително на отбора - футболисти като Алексис МакАлистър и Доминик Собослай бяха нужни на “червените”.

Мениджърът Юрген Клоп отново ще има дилема главно в атаката на своя тим, където разполага с доста опции за стартовия състав. При победата над Уест Хем той остави Коди Гакпо и Диого Жота на пейката, залагайки на Луис Диас и Дарвин Нунес като партньори на Мохамед Салах. Няма да бъде изненадващо обаче ако Клоп отново “завърти” единайсеторката, както често прави.

Спортни функционалности на winbet.bg

WINBET е операторът, предлагащ разнообразни полезни функционалности за феновете на спорта. За първи път в България бе представен инструментът “Ранно изплащане за брой голове”, който може да бъде активиран при залозите тип “над 2.5 гола”. В този случай, ако в дадената среща има две отбелязани попадения до 33-ата минута, залогът автоматично ще бъде затворен и маркиран като печеливш бе значение от крайния резултат в срещата.

За почитателите на правите колонки остава активен и инструментът “Бонус колонка”, благодарение на който потребителите могат да получат до 100% увеличение на печалбата при добавяне на събития в акумулатора. Колкото повече срещи е играл потребителят, толкова по-голям процент към печалбата ще му бъде начислен.

Не на последно място, клиентите на winbet.bg могат да разчитат и на функционалността “Ранно изплащане”, при която техният залог се затваря автоматично, стига подкрепеният от тях отбор да поведе с два гола разлика в двубоя.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети