Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов: Министър Василев още от първия си ден показа пристрастие към ЦСКА

Спорт

Венци Стефанов: Министър Василев още от първия си ден показа пристрастие към ЦСКА

Снимка:

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов започна годината с брифинг в квартал "Овча купел".

Босът на най-стария столичен клуб застана пред медиите преди старта на зимната подготовка на тима на Златомир Загорчич. Стефанов се изказа остро по адрес на спортния министър Радостин Василев, а също така коментира държавните 53 милиона лева, които са влезли в Берое в последните десет години. Информацията за тази сума дойде преди няколко дни от министъра на енергетиката Александър Николов.

"Залавяме се за работа! Надявам се, че това, което започнахме през есента, ще го завършим по най-добрия начин. Тежката дума имат Златомир и момчетата, ние като ръководство ще се постараем да им го осигурим всичко необходимо. И нека сме здрави! Христо Стоичков и Лъчо Танев помогнаха за трансфера на Йон Бакеро, основно Лъчо. Христо дойде да се види с малкия преди два дни. За сина на Георги Иванов нужно ли е да кажа кой - ние сме приятели с него. Вече от старши треньора зависи как ще ги ошлайфа така че да паснат на нашия отбор.

Може би за първи път чувам, че треньор няма нужда от други футболисти, ха-ха. Може би четири-пет наши рожби участваха, и Златомир вижда, че в тях има много хляб. Той гледа на нашите деца като на свои, иска от нашата школа максимално да излизат таланти, стараем се. Дали ще има друг трансфер от Славия, не мога да кажа. Ако има подходяща оферта, няма да спираме никого. Интерес има, питат, питат, на пазара е така, но конкретна оферта засега няма. Сметки без кръчмар да не правим, накрая ще дойде сервитьорът и ще видим точките.

Ние в Славия си правим сметката! Онзи ден прочетох, че 53 милиона дал някакъв комбинат за Берое. Ако такъв спонсор даде 53 милиона за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ни ще е приказка. Зависи как си правиш сметката. Ако раздуем щата, ако назначим всякакви съветници - политически и какви ли не, няма да стане. Има една стара руска поговорка: каквото посееш, това ще жънеш.

Състоянието на българския футбол е такова, каквото е. Тези, които са работили в отбори с по-малко пари, са мъжки момчета. Другите са капризни примадони.

Това момче, дето го пишат министър на спорта, още от първия си ден показва пристрастие към един клуб! Не само ЦСКА иска да си строи стадион! Бил е адвокат на ЦСКА, да си остане адвокат на ЦСКА. Моля? Как ще помогне на другите, изразил той готовност... С него като адвокат имаме лични отношения от едно време. След няколко години няма да е министър, но Славия винаги ще си е Славия. Знаеш ли колко министри са минали, моето момиче? Трябва да си министър на всички, не само на ЦСКА! Как ще ми помогне той? С какво? Да си гледа министерството", каза Венцеслав Стефанов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема