Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов: Зализаният спортен министър да не е от ГДБОП? Смехория

Спорт

Венци Стефанов: Зализаният спортен министър да не е от ГДБОП? Смехория

Венци Стефанов: Зализаният спортен министър да не е от ГДБОП? Смехория - Tribune.bg
Снимка:

"Нека на зализания министър му е ясно едно - средствата за спорт трябва да бъдат най-много за спортовете с топка. Подчертавам думата "топка". Там са най-големите пари, там са най-сериозните рекламодатели, телевизии, там участват най-много деца, там е всичко. Говоря за футбол, баскетбол, волейбол, водна топка, хандбал, тенис, като към тях добавям леката атлетика. Това е. В борбата, щангите и бокса си имаме традиции. Спортовете с топка! Министърчето, което не беше добър адвокат - едно дело му дадох, загуби го, да вземе да работи за българския спорт. А да не се занимава с Шивачево и други такива простотии. Той да не е от ГДБОП?! Смехория!"

 Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Той даде изключително интересно мнение за последните събития в българския футбол и желанието на Димитър Бербатов да бъде вписан за президент на БФС. Той смята, че Борислав Михайлов е трябвало да извади ЦСКА от efbet Лига. Според Стефанов зад Димитър Бербатов е застанал човек с много пари, който иска да вземе властта в българския футбол.

"Цял ден чета за един пърцуцко! Как така утре ще затворят Околовръстното шосе? Откъде-накъде? Защо хората, които си имат работа, трябва да страдат заради мераците на едно момче? Плащат там на протестиращите, добре, но защо ще затвориш шосето? Къде е полицията? Къде са органите? А, Фандъкова била разрешила! Да разреши протест, но не да затварят булевард. Ще излязат трима-четирима нервни шофьори с лостовете, какво ще стане? Утре Бербатов може да реши да отиде пред парламента с тумба протестиращи и да бъде вписан и за министър-председател. На какво прилича това? Къде е държавата?

Зад това момченце седи човек с пари, който иска да вземе властта. Това е голяма цел. Вие да не мислите, че Митко дава парите. Какви пари има той? Кога е давал пари за нещо? Никога. Кои двама олигарси визира Лечков ли? В България олигарси много - олигарси и мръсници да искаш. Направо Бербатов да отива пред Министерски съвет и да иска властта в държавата! Избрали го 60 клуба, писал до Търговския регистър да го вписват за президент. Отивай направо в президентството и сядай в кабинета на Румен Радев, какво си играеш на дребно! Господи... От ЦСКА написаха, че били вкарани в "А" група чрез натиск от Министерски съвет към БФС. Така ли било?! Щом така стават нещата, да отива Митко с феновете направо в Министерски съвет, нали му казвам. Да сяда в премиерското кресло и готово.

Наско Сираков се бил срещнал с Бербатов. Вижте, няма шанс Наско да клекне! Може да е всякакъв, но Наско не е п*тьо. Няма шанс! Болните амбиции на един човек са си болни амбиции на един човек. Искам да припомня на цесекарите как Трите коня и двата катъра "сготвиха" Стоичков, когато беше треньор на националния отбор. Бербатов го заболя крачето, после си изкара картон, този не играе, онзи се сърди. Изкараха Стоичков такъв и такъв. Ицо защо сега не е обявил подкрепа за Бербатов? Питам. Обявил ли е Стоичков подкрепа? Цесекарите да не забравят какво правиха Трите коня по времето на Стоичков? Ицо е мъжкар, винаги се раздаваше до последно. Легенда! Няма място за сравнение между Стоичков и Бербатов. Цесекарите да си го знаят това.

За мен Боби допусна огромна грешка, като не извади ЦСКА от "А" група. Това беше фундаментална грешка. Извади ги, пък нека си протестират. Те и сега протестират - плащат се там някакви пари, протестират. Човекът зад Бербатов плаща, да не си помислите друго. Но да не затварят булеварди! Тогава вече трябва да намесва полицията. Те и с полицаите си правят каквото си искат - псуват, викат, хвърлят. Защото у нас е така. Я иди в Германия или Швейцария, затвори някой булевард и напсувай полицай. Ще го направиш и, както казваше баба ми, небето ще ти се види прешлен. Бой по главата с палката!

Иначе съм оптимист за българския футбол! Вчера юношеският национален отбор се класира за европейско първенство, това е успех. Дайте да говорим за тези неща, дайте да видим как да подобрим нещата, да работим за българския футбол. Простотиите трябва да спрат! Всичко, което се случва сега, вреди на футбола", заяви Венцеслав Стефанов пред Спортал.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати