Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Везенков: Единствено можем да спечелим от това, че ще играем със силни отбори

Спорт

Везенков: Единствено можем да спечелим от това, че ще играем със силни отбори

Везенков: Единствено можем да спечелим от това, че ще играем със силни отбори - Tribune.bg
Снимка:

Крилото на Олимпиакос Александър Везенков говори пред официалния сайт на клуба преди отпътуването за испанския град Валенсия. Там той и тимът му ще вземат участие в приятелски турнир на Евролигата на 15 и 16 септември в компанията на още три отбора - Валенсия, Байерн (М) и АСВЕЛ.

"Единствено можем да спечелим от това, че ще играем контроли със силни отбори. Ще можем да видим до каква степен сме готови за новия сезон, 20 дни преди началото на кампанията в Евролигата. Също така ще упражним всичко, което тренирахме в последните месеци. Малко по малко намираме химията помежду си, направихме две контроли с Ираклис, а сега ще играем срещу отбори от Евролигата. Това е шанс да тестваме нашите силни страни. Новите играчи свикнаха на климата, така че остава да докажем и на паркета, че сме добър отбор.

Ще си проличи, ако нещо ни липсва. За момента химията я има, с момчетата се разбираме, просто трябва да усвоим това, което треньорът иска, за да можем да сме напълно готови за първия мач.

Трябва да бъдем внимателни извън залата, въпрос на индивидуална отговорност е. Надявам се да се завърнем здрави, коронавирусът се превърна в част от нашето ежедневие и не можем да сторим нищо друго, освен да бъдем внимателни и да вярваме, че всичко ще върви добре", сподели Везенков.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети