Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Везенков: Няма как да съм доволен от себе си

Спорт

Везенков: Няма как да съм доволен от себе си

Везенков: Няма как да съм доволен от себе си - Tribune.bg

Александър Везенков и Олимпиакос спечелиха за втори пореден и общо пети път в Евролигата.

В Двореца на мира и дружбата селекцията на Йоргос Барцокас излъга Фенербахче с 67:65 в мач от седмия кръг. Българският национал попадна в стартовата петица и допринесе за драматичната победа. Крилото се отчете със 7 точки и 5 борби за 34 минути на паркета, в които се задържа в игра. В ефира на Max Sport 2 българинът заяви, че е щастлив от драматичния успех, но не и от своето представяне.

„Важното е, че победихме. Мачът беше много тежък, водихме в резултата през цялото време, но допуснахме спад в нашата игра. Може би това се случи заради умората или някакви недоразумения в защита, но ограничихме един много талантлив отбор до 65 точки. В края извадихме малко повече късмет. Костас Слукас ги тренира тези стрелби по няколко часа на ден. Играхме много добре в дефанзивен план и съм щастлив, че спечелихме.“

„Няма как да съм доволен от себе си, но в края на сезона никой няма да помни тези мачове. Важното е тимът как се представя. Трябва да си починем два дни и след това започваме да се подготвяме за срещата с Монако другата седмица, която няма да е лесна. Публиката много ни помага, във всеки мач е до нас, много е важно да побеждаваме, особено в нашата зала. Имаме пет победи на наш терен, което е много добре. Искаме да ги направим шест следващата седмица. Знаем, че нашите феновете са компетентни и разбират от играта. Те знаят как и какво трябва се направи“, допълни той.

„Знам какво мога и колко съм тренирал, както и че в последните три мача от Евролигата нещата не се получават. Както казах, никой няма да помни тези двубои, ако всичко е наред с отбора. Ще си почина, ще се фокусирам и ще видя какви са моите грешки, а след това ще видим какво ще стане по-нататък“, завърши Везенков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети