Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Везенков: Тъжен съм, не играхме както можем

Спорт

Везенков: Тъжен съм, не играхме както можем

Везенков: Тъжен съм, не играхме както можем - Tribune.bg

Отборът на Реал Мадрид не се поддаде на напрежението и записа ключова победа в похода си към плейофите на Евролигата.

Баскетболистите на старши треньора Пабло Ласо победиха Александър Везенков и Олимпиакос със 72:63 (20:11, 16:15, 17:12, 19:25) като домакин в среща от предпоследния 33-и кръг на най-силния клубен европейски турнир.

Българският национал Александър Везенков коментира загубата, след която стана ясно, че Олимпиакос няма да играе в плейофите на Евролигата.

"Не играхме както можем. Не показахме това, което показахме срещу Валенсия. Реал Мадрид е отбор, който атакува и се фокусира върху нашите слабости, не можахме да бъдем агресивни и Реал победи. Чувствам се добре, решението на треньора беше да запълни позиция 3 и направих най-доброто, което можах. Опитвам да се справя с тази роля", заяви Везенков след срещата.

"Тъжен съм, говорихме в началото на сезона да не стигаме до този момент, т.е. да не говорим за поражения и лош период. Ако не беше този лош период през януари, все още щяхме да се надяваме. Трябва да сме упорити, да видим какво се е объркало и да го поправим следващата година", завърши крилото на Олимпиакос.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети