Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вход свободен за откриването на „Арена Бургас“ в четвъртък

Спорт

Вход свободен за откриването на „Арена Бургас“ в четвъртък

Вход свободен за откриването на Арена Бургас в четвъртък - Tribune.bg

Залата е единствената в страната, която отговаря на всички изисквания, позволяващи домакинството на европейско и световно първенство по лека атлетика на закрито

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на Бургас Димитър Николов ще открият зала „Арена Бургас“ на 18 май (четвъртък). Събитията в програмата стартират в 18.00 часа, а от 19.00 часа ще се проведе мач №3 от полуфиналната серия на Националната баскетболна лига между „Черноморец“ и „Рилски спортист“. Входът е свободен.

Всеки посетител ще получи на някой от трите пункта на входа на съоръжението безплатен билет с указано място за сядане. За да се избегне струпване и чакане, вратите на залата ще бъдат отворени два часа преди началото на откриването, тоест в 16 часа. Призоваваме посетителите да изпълняват инструкциите, които ще им бъдат дадени при входа на залата и да сядат на посочените им места в разрешените сектори.

Зала „Apeнa Бypгac“ е на пет нива. Тя е единствената в страната, която отговаря на всички изисквания, позволяващи домакинството на европейско и световно първенство по лека атлетика на закрито. Освен всички лекоатлетически дисциплини, в нея ще могат да се практикуват xaндбaл, бacĸeтбoл, бoйни cпopтoвe, вoлeйбoл, художествена гимнастика и много дpуги. Съоръжението включва три тpeниpoвъчни зaли, тpиeтaжeн пapĸинг, както и допълнителни обслужващи помещения.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати