Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Видяхте ли зарята над София? Вижте какъв е поводът!

Спорт

Видяхте ли зарята над София? Вижте какъв е поводът!

Снимка:

Великолепна заря огря София във вторник вечер. В Мрежата заваляха снимки и видеа на зрелището, а групите прегряха от предположения какъв може да е поводът. Къде на шега, къде по-сериозно, хората се поздравяваха с „Честита нова година“ и предполагаха, че може би зарята е по повод отмяната на КПП-тата на изходите на София тази нощ.

Истината е, че зарята е по повод 72-рата годишнина от основаването на СК ЦСКА.

Тя е подарък от ръководството на тима за „червените фенове“.

„Желаем Ви здраве и вярваме, че скоро ще се видим на нашия стадион! Честит празник!“, пожелаха от клуба на симпатизантите си на официалната страница.

„През годините ЦСКА е имал водеща роля в българския спорт и се е утвърдил като един от най-успешните клубове в Европа със своите отличия във всички спортове. Заслугата е на нашите велики състезатели, треньори и ръководители, но и на Вас - всеотдайните привърженици, които сте били винаги неотлъчно до клуба, както при успехите, така и в тежките моменти. Убедени сме, че независимо от настоящите трудни времена за обществото ни, свързани с пандемията от COVID-19, Вие ще продължите да ни подкрепяте всеотдайно и безрезервно, както и досега.  

Един от ТОП кадрите на зарята, качени в мрежатаЕдин от ТОП кадрите на зарята, качени в мрежата


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още