Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Висшата лига се завръща в началото на юни!

Спорт

Висшата лига се завръща в началото на юни!

Сезонът в Англия трябва да е приключил до 27-ми юли

Датата, на която надпреварата във Висшата лига ще бъде подновена, е 8 юни. Такава е целта, която са си поставили всички ръководни фактори в английския футбол, съгласувайки плана с правителството на Великобритания.

За всички вече е ясно, че двубоите ще се играят при закрити врати, като в момента се уточнява бройката на лицата, които ще могат да присъстват на стадионите в оставащите 92 срещи до края на сезона.

Според "Дейли Телеграф" минималната бройка, включваща играчи, треньори, медицински щабове на двата отбора, официални лица от Висшата лига и представители на медиите, е 300 човека. Ако двубоят се излъчва на живо, то цифрата се увеличава до 323-ма. Тя е подобна на тази, която вече обявиха официално от Бундеслигата. Според протокола там на всеки мач могат да присъстват максимум 322 души. В Премиър лийг още 70 човека персонал на телевизиите, излъчващи мачовете на живо, ще ще бъде допуснат около стадионите, но не и вътре в тях. 

Премиър лийг вече обсъжда с клубовете всички варианти. Според "Телеграф" максималният брой хора, който ще може да присъства на стадионите по време на оставащите двубои, е 500 души. Сезонът трябва да приключи на 27 юли. 

В петък ще се състои поредната видеоконферентна среща между представители на 20-те клуба, на която ще бъдат очертани и конкретните параметри около подновяването на кампанията.   


Етикети Висша лига

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още