Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вижте българските национали, които очакват трансфер през 2024 година

Спорт

Вижте българските национали, които очакват трансфер през 2024 година

Вижте българските национали, които очакват трансфер през 2024 година - Tribune.bg

Трима вратари могат да имат нов отбор

Януари е месецът на зимните подготовки, а също и на трансферите. По традиция зимния прозорец не се слави с шумни сделки, но има и изключения. Не е изключено през следващия един месец да има не само слухове, но и реални оферти за български играчи. Георги Русев вече пое към швейцария, за да подпише със Сион, а Симеон Петров стана собственост на полския Шльонск. Има още национали на България, които могат да поемат към чужбина.

Светослав Вуцов

Титулярният вратар на Славия е с изтичащ в края на сезона договор. Към днешна дата няма яснота дали стражът ще остане на стадион "Александър Шаламанов" или ще си тръгне със свободен трансфер през лятото. Ако "белите" искат да вземат трансферна сума за своя №1, трябва да го продадат през зимата. Проблем за Вуцов се явява малкото мачове през есента, когато се възстановяваше от операция на коляното.  

Даниел Наумов

Още един вратар на националния отбор е с изтичащ контракт. През лятото Наумов ще бъде свободен агент, а от ноември насам се твърди, че той вече се е разбрал с немския Кайзерслаутерн. Все по-вероятно изглежда вратарят да смени клубната си принадлежност, а това ще се случи най-късно през лятото. 

Иван Дюлгеров

По ирония на съдбата и тримата родни национали под рамката могат да са с нов отбор през 2024 година. Дюлгеров прави отлична кампания за Черно море и на няколко пъти вече призна, че е готов за трансфер в чужбина. Интерес към него не липсва. Ситуацията следят клубове от Чехия и Турция. Не е изключено Дюлгеров да остане на "Тича" до лятото заради реалната възможност тимът да се бори до последно за титлата, а след края на кампанията да обмисли сериозно потенциалните оферти от чужбина.

Виктор Попов

Десният бек на Черно море прави силен сезон в родния елит, а в същото време има и сериозна роля в националния отбор. Бранителят е готов за чужбина, а интерес към него проявява италианският Комо. 

Андриан Краев

Ситуацията при Краев е много сходна на тази на Вуцов. Дефанзивният халф също не преподписва с Левски, а спекулациите за бъдещето му са разновидни - от трансфер в Лудогорец, до такъв в Европа. Преди година националът бе желан от МОЛ Фехервар, но в крайна сметка "сините" не приеха предложението, възлизащо на 600 000 евро. В момента снажният футболист е следен от редица клубове, а на "Герена" вече са наясно, че трудно ще успят да го задържат.

Георги Миланов

Халфът е без отбор от пролетта насам, когато приключи краткосрочния му договор с Ал-Дарафа в Дубай. Миланов така и не получи оферта от Левски, а интерес към него имаше от ЦСКА 1948 и Ботев (Пд). Засега поне няма яснота кога опитният футболист ще се завърне на терена. 

Ивайло Чочев 

Още един футболист на ЦСКА 1948 може да осъществи изходящ трансфер тази зима. По-всичко изгледжа, че "червените" предприемат нова политика, която не включва част от най-опитните и скъпоплатени играчи да останат в Бистрица. Интерес към Чочев не липсва, а изпълнителният директор на клуба Добромир Гьонов също призна, че съществува реална възможност клуба да осъществи сделка за своя национал.

Андрей Гълъбинов

Таранът е без отбор от лятото насам, когато се раздели с Реджина. До септември спекулации за опитния футболист имаше ежедневно, пращайки го в кубове от Серия А, Селия Б, както и Серия С, а също и в Иран. В крайна сметка нападателят остана без нов отбор до зимата, а очакванията са през януари да парафира с отбор от Апенините. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети