Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вижте официалното видео за супертурнира Sofia Open 2020

Спорт

Вижте официалното видео за супертурнира Sofia Open 2020

Вижте официалното видео за супертурнира Sofia Open 2020 - Tribune.bg
Снимка:

Сред потвърдените участници в основната схема има трима финалисти в турнири от „Големия шлем“

Представяме ви официалното видео за предстоящото изключително силно пето издание на Sofia Open. От 7 до 14 ноември в „Арена Армеец“ ще играят финалисти от „Големият шлем“ и куп звезди от челото на световната ранглиста.             

Видеото е изградено на база на глобалната кампания на АТП - Love it all, но изцяло адаптирано на български, специално за българските фенове. В предишните 4 издания родната публика показа на световния тенис елит, че обича емоциите, драмата, героите, триумфа, че обича тениса. Посещаемостта в „Арена Армеец“ беше давана за пример по света, а много от самите топ тенисисти споделяха, че са впечатлени от атмосферата, създадена на турнира от категорията АТП 250 в България.

С вече потвърдените участници Sofia Open 2020 не само е най-силният в историята на турнира. Това е най-впечатляващата селекция изобщо в турнир от категория 250 на АТП от близо четири години насам. Вече са ясни имената на 19 от звездните участници в основната схема на петото юбилейно издание на Sofia Open. Диего Шварцман, Гаел Монфис, Денис Шаповалов, Роберто Баутиста Агут, Пабло Кареньо Буста, Фабио Фонини, Карен Хачанов, Милош Раонич, Феликс Оже-Алиасим, Душан Лайович, Каспер Рууд, Борна Чорич, Тейлър Фриц, Алекс де Минор, Филип Краинович, Ян-Ленард Щруф, Николоз Басилашвили, Кей Нишикори и Кевин Андерсън успяха да влязат в звездната компания, която ще спори за титлата в София.

Сред потвърдените участници в основната схема има трима финалисти в турнири от „Големия шлем“. Забележителното е, че списъкът на приетите по право в основната схема се затвори на №35 в световната ранглиста преди седмица, като сред 19-те попадна и ползващият запазен ранкинг на №14 Кевин Андерсън.

Дори заявките за квалификациите за Sofia Open 2020, който ще е потенциална последна битка за финалите на АТП в Лондон, са забележителни. Спечелилият 4 титли през 2020 г. Андрей Рубльов е сензационното име сред тях, като изкачилият се до №8 в света поиска и „уайлд кард“ за основоната схема от организаторите на супернадпреварата в София. Общо петима тенисисти с титли от АТП тура през 2020 г. се заявиха за квалификациите на Sofia Open 2020.

Надпреварата в „Арена Армеец“ е от 7 до 14 ноември. Билети - в мрежата на Eventim, от Grabo и на iPass.bg.                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети