Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Владимир Николов: Хебър ни надигра със сервис

Спорт

Владимир Николов: Хебър ни надигра със сервис

Владимир Николов: Хебър ни надигра със сервис - Tribune.bg
Снимка:

Волейболистите на Левски София отстъпиха на Хебър (Пазарджик) с 2-3 в драматичен двубой от 14-и кръг на Суперлигата, който се игра в зала "Христо Ботев". Ето какво сподели след мача треньорът на "сините" Владимир Николов:

"Категорично, сервисът направи разликата. И в първия, и във втория гейм - отказаха ни с началния си удар. В петия гейм също - започнаха с 5:0, трябва да ги поздравим. Смятам, че по-добрият от нас победи. Ние не успяхме да противодействаме по най-ефективния начин. Геймът на 10 точки го загубихме, защото след като видях, че ни поведоха с 8 точки (15:7 мисля, че беше), исках да използвам треньорски прийом.

Да изкарам всички основни състезатели, за да не стоят на игрището и да загубят гейма така или иначе. Вкарах всички резерви, беше нормално и логично Хебър да победи в този гейм. Те го направиха спокойно. В третия гейм успяхме да се върнем, с много добра игра, и с това, че Хебър не ни пробиха със сервис и в третия, и в четвъртия гейм. В петия гейм не бяхме достатъчно спокойни да покажем, че играем по-добър волейбол от Хебър.

Те изпълниха доста силен сервис, само поздравления и адмирации за Ляфтов. Имахме ситуации, в които знаехме какво ще стане, знаехме какво трябва да направим, но не взехме правилното решение. Това опира до спокойствие, майсторство, самочувствие, визирам атаката на висока топка. Миналата година отборът ни беше доста по-различен, преди Нова година играхме без диагонал.

Нека бъдем реалисти, играейки без диагонал, не можеш да биеш най-добрия отбор в първенството. След Нова година елементите ги изпълняваме по-добре от Хебър. Те спечелиха, благодарение на сервиса, който изпълняват. Те са фаворит, казах и преди мача, което не променя факта, че ние играем добър волейбол. Ние работим върху изпълнението на нашия начален удар и посрещане всеки ден. Имаме много възможности да подобрим нашата игра, те не вярвам да успеят да подобрят техния вече изключителен сервис. Ако в плейофите играем пак с тях, се надявам разликата сервис-посрещане да бъде по-малка."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети