Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Войната в ЦСКА продължава, тартор на агитката се закани на Ганчев

Спорт

Войната в ЦСКА продължава, тартор на агитката се закани на Ганчев

Войната в ЦСКА продължава, тартор на агитката се закани на Ганчев - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

Тарторът на сектор “Г” Росен Петров-Животното (на снимката вляво) публикува няколко поста в отговор на днешния коментар от ЦСКА - София, чрез който бе обяснена фразата “не на всяка цена”.

Запалянкото съветва ръководството да “изтрие тая тъпотия”, защото ако феновете се разприказват, ръководството и ГГ не само ще си тръгнат, но и “ще ги тръгнат по арестите”.

Също така Петров намеква за неща, случили се около финала за Купата с Монтана през 2016 г., който ЦСКА спечели с 1:0, въпреки че по това време армейците бяха във “В” група. В заключение тарторът на сектор “Г” нарича хора от ръководството “лицемери, които са уреждали мачове години наред, даже и срещу ЦСКА”.

“Хахахахахахаха не прекрачвали границата аххахахахахахахах по добре изтрий тая тъпотия, че разприказваме ли се ръководството и то в частност на гг не само ще си тръгне ами и ще ги тръгнат по арестите .Кога стана калайджия кога ти почерня гъза.”

ДВА ПОСТА ДО ФЕН НА "ЧЕРВЕНИТЕ":

“Ти сигурен ли си ,че някоя купа не е купена от ей тия където сега се обясняват ,че не било на всяка цена .Ай сиктир бе тея май им е къса паметта и са забравили някой подробности пт мача с монтана ,някой ден може да се наложи да им ги припомним някъде на друго място.”

“Питам те сигурен ли си, че не сме купили????????????”

ОТГОВАРЯ НА ЗАПИТВАНЕ НА ЗАПАЛЯНКО НА “ЧЕРВЕНИТЕ”:

“Ако бях собственик щях да ти отговоря не, ако другите не го правеха също щях да кажа не, ако знаех, че и гг не го е правил пак щях да кажа не, но тея лицемери, които са купували и уреждали мачове години наред даже и срещу ЦСКА да ми пишат такива пасквили аре ниц.”

 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети