Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Връчват акциите на "Левски" на Павел Колев

Спорт

Връчват акциите на "Левски" на Павел Колев

Снимка:

Акциите на "Левски" ще бъдат предадени на изпълнителния директор Павел Колев в 12 ч. на "Тодорини кукли", съобщава bTV.

Въпреки това ценните книжа ще продължат да бъдат джиросани на премиера Бойко Борисов, който по-рано днес категорично отказа да ги приеме.

"Левски" не може да обслужва вече задълженията си, а преди седмица изпълнителният директор Павел Колев обяви, че в касата на "сините" са останали едва 10 000 лв., играчите не са получавали повече от две заплати, а след края на извънредното положение, което е днес, ръководството и треньорският щаб ще подадат оставки.

Междувременно баскетболният треньор Константин Папазов изяви желание да замине за Дубай, за да преговаря лично с Божков за акциите.

В интервю за bTV миналия петък бизнесменът даде три варианти да се раздели с акциите - да ги продаде, да ги върне откъдето ги е взел, и да ги преотстъпи на феновете, ако могат да развиват клуба. Освен това той нарече Бойко Борисов "унищожителя на "Левски".

Два дни по-късно Папазов заяви в предаването "120 минути", че Божков е обещал да му прати акциите по куриер. Вместо това акциите бяха джиросани на премиера Бойко Борисов.  


Коментари (1)

Гергана Гацева Васил Божков- мошеник и играч, както винаги. Нищо сериозно и честно не е направил в живота си. Само спекулации....
Пак овациите са за Бойко Борисов!
13.05.2020 12:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема