Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Връчват акциите на "Левски" на Павел Колев

Спорт

Връчват акциите на "Левски" на Павел Колев

Връчват акциите на Левски на Павел Колев - Tribune.bg
Снимка:

Акциите на "Левски" ще бъдат предадени на изпълнителния директор Павел Колев в 12 ч. на "Тодорини кукли", съобщава bTV.

Въпреки това ценните книжа ще продължат да бъдат джиросани на премиера Бойко Борисов, който по-рано днес категорично отказа да ги приеме.

"Левски" не може да обслужва вече задълженията си, а преди седмица изпълнителният директор Павел Колев обяви, че в касата на "сините" са останали едва 10 000 лв., играчите не са получавали повече от две заплати, а след края на извънредното положение, което е днес, ръководството и треньорският щаб ще подадат оставки.

Междувременно баскетболният треньор Константин Папазов изяви желание да замине за Дубай, за да преговаря лично с Божков за акциите.

В интервю за bTV миналия петък бизнесменът даде три варианти да се раздели с акциите - да ги продаде, да ги върне откъдето ги е взел, и да ги преотстъпи на феновете, ако могат да развиват клуба. Освен това той нарече Бойко Борисов "унищожителя на "Левски".

Два дни по-късно Папазов заяви в предаването "120 минути", че Божков е обещал да му прати акциите по куриер. Вместо това акциите бяха джиросани на премиера Бойко Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гергана Гацева Васил Божков- мошеник и играч, както винаги. Нищо сериозно и честно не е направил в живота си. Само спекулации....
Пак овациите са за Бойко Борисов!
13.05.2020 12:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети