Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вратар напуска Левски в края на сезона

Спорт

Вратар напуска Левски в края на сезона

Вратар напуска Левски в края на сезона - Tribune.bg
Снимка:

Левски няма да може да задържи вратаря Звонимир Микулич за следващия сезон.

Сините искат да продължат да разчитат на вратаря, но почти сигурно няма да могат да удовлетворят финансовите му изисквания.

Според sports.ru агентът на 31-годишния хърватин вече му търси нов клуб и го е предложил на редица клубове в Русия.

Той няма да има проблем с евентуална адаптация там, тъй като от лятото на 2017 до началото на 2021 година бе част от молдовския Шериф Тираспол.

Интерес към бившия вратар на Осиек проявяват и клубове от родината му.

Микулич пристигна в Левски през януари по настояване на Славиша Стоянович.

Треньорът искаше капитана Николай Михайлов да има сериозна конкуренция.

В крайна сметка по време на контролите Звонимир си спечели титулярното място. Той обаче парафира със сините само до края на първенството.

Договорът му изтича и до момента няма никакви индикации, че той ще бъде удължен. Хърватинът направи силна пролет въпреки безпаричието в клуба. След дербито с ЦСКА (0:2) той призна, че това не му пречи, защото и друг път е изпадал в подобна ситуация.

Той, Начо Монсалве, Драган Михайлович и Билал Бари не правиха проблем на ръководството на клуба за финанси и прецениха да останат в клуба поне до края на сезона въпреки забавените заплати. Не така обаче действа друго каре чужденци.

От "Герена" си тръгнаха иракчанинът Ребин Сулака, французинът Тома Даске, мароканецът Файсал Рерас и ганаецът Насиру Мохамед. Последният вече тренира с бившия си клуб Хекен. Най-вероятно през лятото той ще подпише с шведския клуб като свободен агент.

Добрата новина за Левски е, че Мохамед окончателно се отказа да дава клуба пред ФИФА заради неплатени месечни възнаграждения и бонуси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети