Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Всеки с билет за Sofia Open 2019 получава 30% отстъпка от Asics

Спорт

Всеки с билет за Sofia Open 2019 получава 30% отстъпка от Asics

Всеки с билет за Sofia Open 2019 получава 30% отстъпка от Asics - Tribune.bg
Снимка:

Компанията за спортна екипировка е официален партньор на големия тенис турнир

Всички фенове, закупили билет за Sofia Open 2019, получават специален подарък от Asics – 30% отстъпка в магазините на компанията за спортна екипировка.

Asics е официален партньор и на изключитено силното четвърто издание на тенис турнира от сериите АТР 250.

„Тенисът е един от основните спортове за Asics заедно с бяганията и волейболът. За компанията е чест и гордост да бъдем част от това толкова престижно събитие от календара на АТР“, заяви Любо Ганев, представител на компанията за България.

Asics е официалната спортна екипировка на Sofia Open 2019.

В събота (29 декември) ще има и специална изненада в магазина на Asics в Paradise Center в София – след 18 часа Димитър Кузманов ще раздава автографи върху специални картички за участието си на Sofia Open 2019, а трима от дошлите за снимка и автограф с Мико ще си тръгнат още по-щастливи от всички, тъй като Asics ще подари три чифта маратонки за тенис.

От 17 часа Димитър Кузманов ще зарадва деца, като ще играе тенис с тях на специално изграден мини корт край водна сцена в Paradise Center, а след това е сесията за автографи. На 29 декември в магазина на Asics в мола ще може да си купите и билет за Sofia Open 2019 и директно да се възползвате от атрактивната отстъпка от 30% за спортни стоки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети