Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА

Спорт

WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА

WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА - Tribune.bg

Бонуси при гол на ЦСКА до 33 минута на мачовете в Първа лига

Всеки залог за победа на ЦСКА на сайта на WINBET в мачовете на отбора до края на сезона в Първа лига, е залог без риск в случай, че отборът отбележи гол до 33 минута на мача, независимо от крайния изход от нея.

В случай, че ЦСКА отбележи гол преди 33-та минута на мача и в крайна сметка не спечели срещата (загуба или равен), WINBET ще възстанови залозите за победа на „армейците“ (до 100 лв.) на всички регистрирани клиенти на сайта на winbet.bg.

Ако отборът отбележи попадение преди 33 минута и спечели мача, потребителите на сайта, които са поставили залози за победа на ЦСКА ще получат бонус безплатен залог на стойност до 20 лв., който ще могат да използват за други спортни залози на сайта.

Валидни за промоцията са всички единични залози за победа на ЦСКА („Краен Резултат“ или „Краен Резултат 0% марж“) на стойност минимум 5 лв., като само първият поставен квалифициращ залог ще се зачита за промоцията.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на сайта winbet.bg.  

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети WINBET
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати