Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. WINBET ще бъде партньор на Рали България

Спорт

WINBET ще бъде партньор на Рали България

WINBET ще бъде партньор на Рали България - Tribune.bg

Компанията ще предложи възможности за спортни залози за най-значимото рали състезание у нас

WINBET ще бъде официален партньор на 52-то Рали България и спонсор на шейкдауна преди старта на първия специален етап. Също така, WINBET ще предложи възможности за спортни залози за състезанието чрез своя сайт winbet.bg.

Шейкдаунът се завръща в програмата на Рали България след няколкогодишно прекъсване и представлява възможност за участниците да се адаптират към особеностите на етапите през уикенда и да подготвят автомобилите си. Шейкдаунът ще се проведе на специално 4-килиметрово трасе близо до Велико Търново. Част от програмата на шейкдауна е и сесията за автографи и интервюта с екипажите.

За първи път в историята на спортните залагания в България, любителите на спортните залози ще имат възможност да поставят залози за Рали България на сайта winbet.bg, като WINBET ще предложи разнообразие от пазари и атрактивни коефициенти.

Рали България е най-старото и най-престижно автомобилно състезание в страната. Неговото 52-ро издание ще се проведе между 1 и 3 септември 2023 г. в района на Велико Търново и трети кръг от националния рали шампионат и е валидно за European Rally Trophy. В него ще вземат участие 31 екипажа от четири страни. Маршрутът на надпреварата е с дължина от 150 км, разделени в тринадесет изцяло нови специални етапа.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Последвайте ни в Google News

 

Етикети WINBET, партньор
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети