Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. WINBET ще излъчва на живо последното за сезона Ел Класико

Спорт

WINBET ще излъчва на живо последното за сезона Ел Класико

WINBET ще излъчва на живо последното за сезона Ел Класико - Tribune.bg

Излъчването ще е достъпно за регистрираните клиенти на сайта winbet.bg

WINBET ще излъчи последното за сезона дерби Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид чрез услугата Livestream на своя сайт winbet.bg.

Полуфиналният мач-реванш от турнира за Купата на краля няма да бъде излъчван от български телевизионен канал и започва в 22:00 ч. на 5 април, сряда.

Услугата Livestream е достъпна в секция На живо за всички регистрирани клиенти на сайта winbet.bg без допълнително заплащане, изискване за депозит или минимален залог.

Чрез тази услуга, клиентите на сайта на WINBET могат да проследят на живо и да поставят залози на срещите от NBA, Националната баскетболна лига на България, мачовете от първа и втора Бундеслига на Германия, както и още от най-силните футболни първенства в света, срещи от различни тенис турнири, волейболни мачове, тенис на маса, а също и събития от света на електронните и виртуални спортове.

Допълнително удобство е и директния достъп до всички предложения на WINBET за съответния мач, с възможност за поставяне на залози на живо, без прекъсване на прякото предаване, както и до богата статистика както за конкретната среща, така и за участващите отбори и играчи.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети