Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. WINBET за първи път предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

Спорт

WINBET за първи път предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

WINBET за първи път предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове - Tribune.bg

Уникалната промоция вече е на разположение за клиентите на winbet.bg

За първи път на българския пазар е единствено от WINBET, любителите на футбола могат да разчитат на Ранно изплащане на залозите при два вкарани гола до 33-та минута на мача. Новата промоция вече се предлага за всички регистрирани клиенти на сайта winbet.bg.

С Ранно изплащане за брой голове, когато бъдат отбелязани две попадения преди 33-та минута на дадена среща, независимо в чия врата, клиентите на сайта WINBET, които са поставили залози за „Брой голове над 2.5“ за мача ще получат своите печалби веднага, без значение какъв е крайния резултат в срещата и при коефициента, на който е поставен залогът.

Промоцията, която се предлага единствено на сайта winbet.bg, е валидна при поставяне на предварителни залози за повече от 2.5 гола във всички срещи от топ 5 първенствата на Европа (Висша лига на Англия, испанската Ла Лига, италианската Серия А, германската Бундеслига и френската Лига 1), Първа лига на България и всички европейски клубни турнири.

Ранното изплащане за брой голове е поредната промоция, с която WINBET се стреми да предложи по-вълнуващо, по-интересно и още по-качествено забавление на клиентите на своя сайт.

Сред останалите популярни инструменти, които са на разположение на потребителите на winbet.bg са Ранното изплащане на залозите при преднина от два гола на избрания футболен клуб или преднина от 18 точки за предпочетения баскетболен отбор (преднина от 20 точки за срещите от NBA), а също така и промоциите Бонус колонка и Отменен залог при резултат 0:0 и функциите Създай залог и Кеш аут.

В помощ на потребителите са и функционалностите Бет Ментор, която предлага селекция от атрактивни пазари за спортни залози при предварително зададени суми на залога и очакваната печалба и Поискай пазар, която позволява на клиентите сами да предложат и получат конкретни пазари за избрани спортни събития.

WINBET предлага разнообразие от пазари и възможности за залози на повече от 30 вида спорт, а така също така и електронни спортове (eSports) и виртуални спортове.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Последвайте ни в Google News

 

Етикети WINBET, футбол
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети