Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясен Петров: Искам да работя с тези момчета, точка!

Спорт

Ясен Петров: Искам да работя с тези момчета, точка!

Ясен Петров: Искам да работя с тези момчета, точка! - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на футболните ни национали - Ясен Петров, застана пред медиите преди заминаването на "лъвовете" за Литва.

"Настроението е добро. Искаме да покажем добро лице, дай боже да успеем", заяви Петров преди заминаването. "Недялков пътува с нас, но ние не злоупотребяваме с нито един от футболистите. Няма футболист, който да се е прибрал от националния и да се е прибрал контузен. Аз се гордея като треньор, че с екипа съумяваме да ги върнем здрави в отборите им."

"Литва в момента ще бъде в съвсем друг състав. Имаме два дни да пригодим състава към терена, няма какво да направим. "Момчетата имат настроение, това е най-готиното нещо. Аз съм изключително доволен от поведението им. Дай боже да вземем максимума от хората. Имаме добри момчета и аз ще съм много щастлив някои от тези момчета да направи добър контакт и да отиде в много голям отбор. Ние ще се радваме, че имаме футболист в голямо първенство."

"Аз имам мисия с тези момчета, въобще не искам да коментирам подобни спекулации. Имам си мечти, искам да работя с тези момчета, точка", коментира Петров относно информациите, че има интерес към него от китайски клуб.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати