Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясен Петров пое отговорност и поиска нов договор

Спорт

Ясен Петров пое отговорност и поиска нов договор

Снимка:

Националният селекционер Ясен Петров поиска нов договор, за да продължи започната промяна в държавния ни тим.

Той обяви това след катастрофалната игра на нашите при гостуването на Швейцария, което загубихме с 0:4. 53-годишният пловдивчанин сподели, че няма обяснение защо се случи този погром, но пое вината за фиаското в Люцерн.

“Днес абсолютно нищо не се получи. Швйцария игра много силно, особено Шакири. Десният фланг ни направи доста проблеми. Поемам цялата отговорност. Непрятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам обяснение. Видяхте как бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място. Изведнъж рухнахме. Може би не съм направил правилните смени, може би съм закъснял, може би сме объркали състава. Искахме да освежим нападението, но и това не се получи.

За нас беше важно да подмладим отбора и се случи. Но виждате, че срещу силни противници играта не се получава. Разликата в класите е огромна", констатира Петров.

"Относно моя договор. Моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме , че ще дойдат по-добри дни. Днес отборът на Швейцария ни изнесе един урок", коментира селекционерът на България, чийто договор изтича през декември.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема