Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясен Петров: Ще дам всичко, дано се получи

Спорт

Ясен Петров: Ще дам всичко, дано се получи

Ясен Петров: Ще дам всичко, дано се получи - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров направи подробен анализ на актуалните теми около "лъвовете".

Пловдивския Джанини обяви пред БНТ, че има визия как трябва да изглеждат "трикольорите" и списъкът с играчи, които играят в българското първенство, ще породи много дискусии.

Петров загатна, че в него ще попадне нападателят на Ботев Атанас Илиев и обясни защо е върнал Андрей Гълъбинов сред избраниците.

"Играем с Швейцария, Италия, Северна Ирландия. Ние сме на 68 място, колкото е и моят набор. Дано се катерим нагоре в ранглистата. Има мачове за Купата. Кръг. На 21 март ще се съберем всички. Времето ни притиска, трябва да разберат, че заедно могат да постигнат повече, отколкото досега.

За шест дни имаме три мача. Искаме да търсим резултати. Дай боже да ги постигнем. Навъртяхме хиляди километри.Имаме визия как да изглеждаме. Футболисти, на които държим, са контузени, което е доста жалко. Дано съумеем. Не се оплаквам. Андрей Гълъбинов играе в първенство на високо ниво. Играе в силно първенство. Има визия. Такъв тип ни трябват. Надявам се, че ще помогне на отбора".

"С Божидар Краев говорих лично. Обадих му се, едва ли му е приятно. Аз го привлякох в Левски преди време. Всичко е в неговите крака и глава. Вратата е отворена за него. Атанас Илиев прави всичко възможно, за да бъде повикан.

Списъкът ще бъде публикуван утре. Ще има много дискусии, но зад всяко нещо има логика. Разбираме се много добре с Александър. Ще бъдем заедно. Имаме позитивно отношение един към друг. Ние трябва да си помагаме, а не да си пречим. Ние сме провели много разговори и с каквото можем да помогнем, ще го направим за младежите. Ще бъдем заедно на базата с младежите, така че ще се видим и ще говорим".

"Обиколих всички мачове почти. Наблюдавам срещи, където има много малко българи, да има задушаване на младите български играчи спрямо чужденците. Приемливо е това нещо и нищо не можем да направим. Да се надяваме, че всеки ще си сграбчи шанса и ще ми "извади" окото. Преходът не е лесен за играчите. Много хора се давят, само най-издръжливите успяват".

"Всеки колега е дал максимума. Аз ще дам всичко. Дано се получи. С футболистите и екипа, ще се борим за резултатите. Ясно ми е къде съм попаднал. Прякор? Аз съм по-възрастният. Побелял съм малко, остарял. Да се определям, не е в моя стил", заяви Ясен Петров.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още