Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сериозни кадрови проблеми пред националния селекционер

Спорт

Сериозни кадрови проблеми пред националния селекционер

Сериозни кадрови проблеми пред националния селекционер - Tribune.bg
Снимка:

"Лъвовете" ще играят три контроли с участниците на Европейското първенство - Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).

Със сериозни кадрови проблеми ще трябва да се справя селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров.

Само ден преди заминаването за Австрия, където „лъвовете“ ще изиграят първата си проверка със словаците, се разбра, че няколко футболисти отпадат от плановете от Петров.

Селекционерът вече обяви списък от 31 футболисти, но петима от него със сигурност са аут и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиан Димитров, които се присъединяват към контузения капитан Георги Костадинов. Контузия в рамото извади от сметките и талантливият Димитър Костадинов, който няма да може да дебютира с националната фланелка.

Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда - Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които по-късно днес играят бараж за класиране в евротурнирите. Петимата ще пристигнат тази вечер в лагера, а утре рано тимът лети за Линц, където вдругиден играе срещу Словакия.

Играчите на „моряците“ и „кърджалии“ ще имат възстановителна тренировка при пристигането в Австрия, като Петров ще може да ги ползва чак за визитата на Русия в Москва.

Със сигурност обаче няма да бъдат викани други футболисти, тъй като няма време кога да им бъде издадена виза за Русия.

LAP.bgLAP.bg


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети