Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясни са фаворитите за нов треньор на Арда

Спорт

Ясни са фаворитите за нов треньор на Арда

Ясни са фаворитите за нов треньор на Арда - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Арда остана без треньор, след като във вчерашния ден стана ясно, че тимът се е разделил с наставника си Георги Чиликов.

Младият специалист е привикан днес на среща със спортния директор Ивайло Петков и хората, които помагат на клуба след оттеглянето на Румен Гайтански. Според запознати става въпрос за оформяне на раздялата с бургазлията. „Сините“ се надяват, че това ще стане по взаимно съгласие.

Чиликов има само една загуба в последните 7 мача и общо три, откакто пое отбора. Една от тях бе за Купата на „Българска армия“. Инфарктните победи над ЦСКА 1948 и Ботев Враца пък доближиха клуба до Топ 6. Въпреки това от ръководството не са доволни от играта на тима и именно това ги е накарало да търсят други варианти.

По информация на „Мач Телеграф“ близки до Александър Томаш вече са го предложили като вариант за нов треньор в Кърджали. „

Сините“ обаче са се насочили към чужденец. Това е бившият играч на ЦСКА Славко Матич, който има сериозен отбор в чужбина, където е бил треньор на Ал-Ахли от Доха, Копер, Ал Шамал (Катар) и Ал Ножом (Саудитска арабия).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати