Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясни са осемте възможни съперника на Лудогорец в Лига на конференциите

Спорт

Ясни са осемте възможни съперника на Лудогорец в Лига на конференциите

Ясни са осемте възможни съперника на Лудогорец в Лига на конференциите - Tribune.bg

Плейофите от елиминационния кръг на Лига на конференциите включват 16 отбора: осемте отбора, завършили на второ място в групите си и осемте трети отбора от груповата фаза на Лига Европа.

Победителите от осемте плейофни срещи се класират за осминафиналите на Лига на конференциите през март, където се присъединяват към осемте победители в групите.

Жребият за елиминационния плейофен кръг на Лига на конференциите Европа ще се проведе в централата на УЕФА в Нион, в понеделник, 18 декември от 15:00 часа.

Осемте подгласници от груповата фаза на Лига на конференциите са поставени, а осемте трети отбора от груповата фаза на Лига Европа са непоставени. Това значи, че Лудогорец ще е сред поставените.

Плейофите се провеждат в два мача, като поставените отбори са домакини във вторите мачове. Равенството след 180 минути ще доведе до продължения, независимо от броя голове, отбелязани от всеки отбор у дома и навън. Ако отборите все още не могат да бъдат разделени след допълнителните 30 минути, се преминава към изпълнение на дузпи.

Победителите от осемте двубоя ще се присъединят към осемте победители в групите на Лига на конференциите в осминафиналите, като жребият е насрочен за 23 февруари. 

Третите отбори в групите на Лига Европа са Олимпиакос, Аякс, Бетис, Щурм Грац, Роял Юнион Сен Жилоа, Макаби Хайфа, Сервет и Молде.

Лудогорец се е изправял срещу Олимпиакос, Бетис и Аякс, като именно нидерландците отстраниха българския шампион от квалификациите за групите на Лига Европа този сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Cesardeaby В наше время, когда принципиально создать комфорт в доме и обеспечить тепло, выбор правильной печи становится весьма животрепещущим. И веб-магазины предоставляют удобную платформу для исследования различных вариантов, отвечающих различным стилям интерьера и индивидуальным потребностям.
http://soprikl.ru
16.12.2023 02:10 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети