Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясно е къде ще се доиграе Лига Европа

Спорт

Ясно е къде ще се доиграе Лига Европа

Ясно е къде ще се доиграе Лига Европа - Tribune.bg

Четири германски града ще посрещнат турнира

Финалната част от плейфите в турнира Лига Европа ще се играят в германските градове Дуисбург, Гелзенкирхен, Дюселдорф и Кьолн, съобщи италианският журналист Танкреди Палмиери на туитър-страницата си. Малко по-късно новината се появи и в телевизия beIN Sport.

Мачовете ще се проведат от 10-и до 21-и август, а финалната битка за титлата ще се проведе на стадиона в Кьолн. Всички срещи ще бъдат в един мач и ще се проведат без зрители.

Отборите, които не успяха да завършат битките на осминафиналите, ще ги изиграят според традиционния досегашен регламент. Германия е избрана заради това, че организацията и добрата подредба на срещите, както и заради факта, че това е първото първенство в Европа, което се поднови след пандемията от коронавирус. Германските градове приемат мачове от 16-и май насам.

Очакванията са Шампионската лига да се доиграят в Лисабон, Португалия. В Лига Европа тази година финалът трябваше да се проведе в Гданск, но поляците получават като компенсация мачът през 2021-а година. Севиля става домакин през 2022-а, а унгарската столица Будапеща през 2023-а.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лига Европа

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети