Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Юнайтед гони Роналдо?

Спорт

Юнайтед гони Роналдо?

Юнайтед гони Роналдо? - Tribune.bg

Манчестър Юнайтед може да прекрати договора на Кристиано Роналдо, ако той не промени отношението си.

Говори се, че в английския клуб се притесняват относно поведението на португалеца и може да се обмисли евентуалното преждевременно прекратяване на договора му, съобщава „Sky Sports“.

37-годишният Роналдо напусна терена след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:4 от Брентфорд в събота без да поздрави свия треньор Ерик тен Хаг. Португалецът също така удари Давид де Хеа, след като двете грешки на испанския вратар позволиха на „пчеличките“ да поведат с 2:0.

Кристиано беше заснет да размахва ръце и да жестикулира раздразнено към Де Хеа. След последния съдийски сигнал в мача Кристиано Роналдо не отиде да поздрави гостуващите фенове на Манчестър Юнайтед. Той размени няколко кратки думи с асистента на Тен Хаг – Стив МакЛарън преди бързо да се прибере в съблекалнята.

Недоволството на Роналдо в Манчестър не е голяма новина. Той показа разочарование преди началото на сезона, когато поиска от клуба да го пусне. Съобщава се, че португалецът иска да играе в Шампионската лига, но няма да може да го направи с Манчестър този сезон. Sky Sports разбира, че Манчестър ще прекрати договора на Роналдо, ако той не подобри поведението си.

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш от известно време търси нов клуб за 37-годишния нападател.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети