Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Юношите на България до 16 г. допуснаха драматична загуба на старта на финалите на най-добрите осем отбора в Европа

Спорт

Юношите на България до 16 г. допуснаха драматична загуба на старта на финалите на най-добрите осем отбора в Европа

Юношите на България до 16 г. допуснаха драматична загуба на старта на финалите на най-добрите осем отбора в Европа - Tribune.bg
Снимка:

Националите отстъпиха на Испания с 1-2 победи

Националите на България (юноши) до 16 г. отстъпиха на Испания с 1-2 победи в първата си среща на Европейската лятна купа във Франция.

Иван Пенев (ТК "Локо 98", гр.Пловдив) поведе със сет, но падна с 6-4, 2-6, 1-6 от Алехандро Алварес. С тежко вирусно заболяване и температура от 38 градуса Пьотр Нестеров (ТК "Черно море Елит", гр.Варна) показа страхотен характер и воля за победа, но в крайна сметка загуби с 1-6, 6-3, 5-7 от Даниел Ринкон. В срещата по двойки Иван Пенев и Николай Неделчев (ТК "Разград", гр.Разград) победиха с 6-3, 6-1 Агилар и Алварес.

Днес нашите момчета ще играят срещу Чехия в решителна среща за класиране на световното първенство, съобщава Българската федерация по тенис.

България е в състав: Пьотр Нестеров (ТК "Черно море Елит", гр.Варна), Иван Пенев (ТК "Локо 98", гр.Пловдив) и Николай Неделчев (ТК "Разград", гр.Разград) с треньор Кристиян Илиев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис, тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети