Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Юсеин, Николова и Селишка за рецептата за успеха

Спорт

Юсеин, Николова и Селишка за рецептата за успеха

Юсеин, Николова и Селишка за рецептата за успеха - Tribune.bg
Снимка:

Тайбе Юсеин завоюва златото в унгарската столица, а Евелина Николова и Миглена Селишка останаха със среброто.

Българките станаха медалистки на Европейското първенство по борба в Будапеща.

„За нас е гордост, че успяхме да постигнем успех за българската борба и нашата родина. Основното преди всяка среща го има съмнението дали ще покажем на какво сме способни. Лишения винаги има, най-вече от времето си с близките. По някой път и от малките удоволствия, но този успех трябва да се изстрада.

„Всеки път към върха е труден. Очакванията винаги са да се вземе максимума. Уви, този път максималното не е за мен, но има върху какво да се работи занапред. Може би психически е по-трудно да се подготвиш за такъв форум, защото тренираме много силно и тежко. Когато си се раздал на максимум преди лагерите, знаеш, че си готова. Идвайки състезанието идва психическото натоварване дали ще се представиш добре и да оправдаеш очакванията. Лишенията при един спортист стават навик и се свиква с тях“, каза Николова.

„Когато си на финал очакванията ти са да вземеш златен медал и когато загубиш последната битка е много трудно, но все пак е медал. Можеше и да е по-зле. На самото състезание треньорът играе основната роля. Той ни мотивира и ни отпуска от това напрежение за всяка една среща“, добави Селишка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети