Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Загорчич: Няма да бъде лесен мач, но ще търсим победата!

Спорт

Загорчич: Няма да бъде лесен мач, но ще търсим победата!

Загорчич: Няма да бъде лесен мач, но ще търсим победата! - Tribune.bg

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази увереност и оптимизъм преди заминаването на отбора за Албания, където "белите" ще премерят сили с Кукеси в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът съобщи, че целта пред състава е да преодолее този съперник и да продължи напред в турнира.

"След мача с Локомотив Пловдив имахме настроение в тренировките. Надяваме се да идем в Албания и да спечелим мача. Всеки един мач е важен за мен. Не ги разделям. Ще бъде хубаво да се класираме в следващия кръг. Това е нашата цел и се надявам да успеем. Всеки един отбор е преодолим. Няма да бъде лесен мач. Отиваме там и ще търсим победата. Със сигурност ще бъдем концентрирани и мотивирани. Имаме проблеми с контузени футболисти. Общо 20 души са футболистите. Няма да разчитаме на Тасевски и Кирилов. Стоев ще пътува с нас, но изпитва болка в крака", разкри наставникът. Загорчич обяви групата за мача с Кукеси:

Георги Петков, Антонис Стериакис, Иван Дерменджиев, Христо Попадийн, Петър Патев, Ертан Томбак, Андреа Христов, Емил Виячки, Радослав Терзиев, Милен Гамаков, Георги Вълчев, Янис Карабельов, Венцислав Бенгюзов, Константин Иванов, Мартин Атанасов, Филип Кръстев, Димитър Стоянов, Емил Стоев, Димитър Рангелов, Ивайло Димитров, Калоян Кръстев.

"Младите трябва да бъдат спокойни. За мен този формат е един по-лесен път за по-слабите отбори да се класират по-напред", допълни още той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати