Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Залата в Русе вече се казва „ОЗК Арена Русе”

Спорт

Залата в Русе вече се казва „ОЗК Арена Русе”

Залата в Русе вече се казва ОЗК Арена Русе - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителният директор на „Арена Русе“ АД Любомир Христов и изпълнителният директор на „ОЗК Застраховане” Александър Личев подписаха в присъствието на министъра на младежта и спорта Красен Кралев спонсорски договор, с който застрахователната компания дава името си на „Арена Русе” и тя вече се казва „ОЗК Арена Русе“. 

Контрактът е за 3 години, като фирмата ще подпомага издръжката на съоръжението със 180 000 лв. годишно. Освен това залата ще заплаща с 30% по-малко за отопление, тъй като „ОЗК-Застраховане” е собственик на ТЕЦ-Русе.

„ОЗК Застраховане” е избрана за генерален спонсор след среща между трите големи застрахователи в България – „ОЗК Застраховане”, „Булстрад” и „Лев Инс”.

Предишният спонсор на спортното съоръжение „Монбат” е предоставял финансиране от 80 000 лв. годишно. „Монбат” също остава рекламодател на залата, като сумата, която ще предоставя е на стойност 36 000 лв.

Спортната зала в Русе е една от най-модерните и функционално ориентирани съоръжения в България за провеждането на международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития. Функционалността на Арената дава възможност за поддържане на динамичен и добре оптимизиран календар от разнообразни събития.

Капацитетът на залата е 5000 души, като към нея има и 1100 паркоместа.

„ОЗК Застраховане” има реализирано подобно партньорство с Община Бургас, където подпомагат поддръжката на „Парк Арена ОЗК” Бургас, който се превърна в любимо място и средище за жителите и гостите на морския град, които обичат спорта.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати