Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Зам.-министър Андонов присъства на откриването на първия пункт на БСТ във верига супермаркети „Фантастико“

Спорт

Зам.-министър Андонов присъства на откриването на първия пункт на БСТ във верига супермаркети „Фантастико“

Зам.-министър Андонов присъства на откриването на първия пункт на БСТ във верига супермаркети Фантастико - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров заяви, че навлизането в търговската верига е с цел разширяване на мрежата за продажба

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на откриването на първия пункт на Български спортен тотализатор (БСТ) в супермаркет от веригата „Фантастико“. Събитието се състоя в столичния жк “Младост 1”, съобщиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.

Изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров заяви, че навлизането в търговската верига е с цел разширяване на мрежата за продажби, като по този начин ще се повишат и приходите на тотализатора. „Колкото повече хората играят, толкова повече те подкрепят българския спорт с всеки един фиш или талон“, каза той. Петров обяви, че 10% от всеки 100 лева приход постъпват в ММС под формата на ежеседмична такса за подпомагане на спорта. 

Изпълнителният директор на БСТ изтъкна, че през последните три месеца е отчетен ръст от 103% на търсенето на лотарийните игри, които тотализаторът предлага. С цел по-голямо популяризиране до края на юни подобни пунктове ще отворят врати в още десет столични района.

Зам.-министър Стоян Андонов пожела успех на участниците в игрите на БСТ. На събитието присъстваха още Илия Гешанов – директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига и водещите на Спорт Тото Део и Марина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети