Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Зам.-министър Павлов бе гост на церемонията по повод 20 години Национално представителство на студентските съвети

Спорт

Зам.-министър Павлов бе гост на церемонията по повод 20 години Национално представителство на студентските съвети

Снимка:

Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на официалното честване по повод 20-годишния юбилей от учредяването на Националното представителство на студентските съвети (НПСС).

По време на събитието Павлов връчи поздравителен адрес от името на министър Красен Кралев и почетен плакет по повод годишнината и ползотворното сътрудничество между ММС и НПСС.

Връчване на почетен плакет Връчване на почетен плакет

„Вече 20 години Вашата студентска организация защитава правата и интересите на студентите, специализантите, и докторантите в акредитираните висши училища в страната. Вашата активност в областта на културата, спорта, науката и творчеството повишават знанията и уменията на обучаващите се в България. През годините НПСС и Министерството на младежта и спорта имат отлично сътрудничество и оказваме подкрепа за всяка полезна инициатива. Уверен съм, че това партньорство ще продължи и ще се задълбочава. Ние ще продължаваме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България. Не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да може заедно да работим за бъдещето на нашата страна“, се казва в поздравлението от министъра на младежта и спорта.

Председателят на НПСС Даниел Парушев благодари за доброто партньорство с ММС през годините и удостои министър Кралев  с почетен знак за значим принос в развитието на организацията.

На церемонията, която се състоя в Аула “Максима” на Университета за национално и световно стопанство, присъстваха още министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е бил и председател на НПСС в периода 2002-2004 година, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова,  учредителите на организацията, ректори, представители на студентските съвети, представители на НПО сектора и партньори на организацията.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още