Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Зам.-министър Павлов присъства на събитията в подкрепа на пътната безопасност в Перник

Спорт

Зам.-министър Павлов присъства на събитията в подкрепа на пътната безопасност в Перник

Зам.-министър Павлов присъства на събитията в подкрепа на пътната безопасност в Перник - Tribune.bg
Снимка:

В програмите, които ММС разработва, се обръща специално внимание на агресията сред младите хора, заяви зам.-министър Павлов

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на събитията в подкрепа на пътната безопасност в Перник.

"Пътната безопасност е изключително важна тема. Затова е наша обща отговорност да сме внимателни и като водачи, и като пресичащи. Кампании като тази постигат целта да се изостри вниманието на всички към безопасността на пътя", каза Павлов.

Зам.-министърът изтъкна, че в програмите, които ММС разработва, се обръща специално внимание на агресията сред младите хора, която често се пренася и зад волана. Той поздрави организаторите в лицето на Община Перник и призова всички да бъдат по-внимателни и толерантни, за да намалее броят на ранените и загиналите в черната статистика на пътя.

Инициативата подкрепиха народният представител д-р Александър Александров и кметът на града д-р Вяра Церовска.

Партньор в каузата на община Перник е Българският червен кръст. На събитията присъстват представители на Съюза на българските автомобилисти и Автомобилна Федерация на България.

ММСММС

ММСММС

ММСММС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети