Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Зам.-министър Стоян Андонов откри футболен турнир в подкрепа на деца в неравностойно положение

Спорт

Зам.-министър Стоян Андонов откри футболен турнир в подкрепа на деца в неравностойно положение

Зам.-министър Стоян Андонов откри футболен турнир в подкрепа на деца в неравностойно положение - Tribune.bg
Снимка:

Основната мисия е спортът и заниманията на открито да бъдат достъпни за всички деца

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри междуфирмения турнир по мини футбол „Team Cup 2019” в подкрепа на деца в неравностойно положение.

 Инициативата се организирана за втора поредна година от фирма „Sport Skills“ и организация „ParaKids“, която помага на деца в неравностойно положение да спортуват активно. Партньор на турнира е Министерството на младежта и спорта. Основната мисия е спортът и заниманията на открито да бъдат достъпни за всички деца.

 „Изключително съм щастлив, че се организират такива турнири. Благодаря на организаторите за това, че правят възможно повече деца в неравностойно положение да се докоснат до спорта. Пожелавам Ви успех в днешните мачове“, заяви зам.-министър Андонов.

По време на церемонията той връчи ваучер със събраните средства от таксата за участие на представителите на организация „Пара Кидс“. Сумата ще послужи за спортно-оздравителен лагер за децата.     

Управителят на „Sport Skills“ Иван Вичев благодари на зам.-министър Андонов за подкрепата, която ММС оказва и пожела успех на участниците.

 В междуфирмения турнир, който се провежда на столичния комплекс RD Sport, участват 11 отбора. Днес ще бъдат изиграни мачовете от груповата фаза, а утре надпреварата ще продължи със срещите от директните елиминации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати