Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Занев за коронавируса: Случиха се странни неща със здравословното ми състояние

Спорт

Занев за коронавируса: Случиха се странни неща със здравословното ми състояние

Занев за коронавируса: Случиха се странни неща със здравословното ми състояние - Tribune.bg
Снимка:

Защитникът на ЦСКА Петър Занев коментира здравословното си състояние. Както е известно, капитанът на българския национален отбор бе диагностициран с COVID-19.

„Станаха много странни неща с моето здравословно състояние в последните две седмици. Първоначално състоянието ми беше следното – вдигнах висока температура, която достигаше до 39 градуса, болки в гърлото, силна отпадналост. Бях сигурен, че съм се заразил с коронавирус. Направих си PCR-тест, който беше отрицателен. Аз обаче не се подобрявах. Направих си втори тест – пак отрицателен. След дни се тествах за трети път, а след още няколко дни и четвърти път – всичките бяха отрицателни, заяви Занев пред Блиц.Няма как поне един от тях да не беше хванал коронавируса, ако наистина съм бил заразен. Изглежда, че тогава изкарах някакъв тежък грип. Така предполагам...И впоследствие, когато се почувствах добре и здрав, при петия тест се оказа, че имам COVID-19…

„След ден-два обаче пак започнаха подобни симптоми, макар че, честно казано, състоянието ми не беше толкова зле както първия път. Пак имах температура, но по-ниска. Нямах остри болки в гърлото. Отпадналостта не беше голяма, но се появи главоболие и за един ден загубих обонянието си.

„Излиза, че тези два симптома – главоболието и липсата на обоняние, са доста характерни за корнавируса. Сега съм вкъщи, изолирал съм се и редовно се чувам с личния ми лекар. Вече съм доста по-добре, но да не бързам със заключенията. Силно се надявам, когато дойдат от РЗИ и ми вземат следващата проба, тя да е отрицателна“, добави Занев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети