Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Започна намаляването на заплатите в Левски

Спорт

Започна намаляването на заплатите в Левски

"Сините" работят по стесняването на бюджета

Заплатите в Левски ще бъдат намалени от 30 до 50 процентa. Процентът на свиването ще е съобразно големината на възнагражденията. Тези с по-високите заплати ще трябва да преглътнат по-сериозно орязване.

Първоначално новият собственик на акциите Наско Сираков е обмислял да отреже наполовина парите на всички, но е размислил.С 50 процента ще бъде намалена заплатата на Симеон Славчев, който според "Блиц" взима 22 000 евро на месец.Другият голям акционер в Левски - Константин Папазов, също призна,че бюджетът за заплати ще бъде намален наполовина, което се налага заради финансовата криза.

По време на пандемията почти всички футболисти се съгласиха на намаляване на парите, но това важеше за времето на извънредното положение.Единствено Нуно Рейш не се съгласи и договорът му беше прекратен по взаимно съгласие.Един от първите, които са се съгласили на постоянно намаляване на парите, е бразилецът Паулиньо. Той е обяснил, че се чувства щастлив в Левски и няма намерение да си тръгва.

От синия лагер разкриха, че футболистите приемат с разбиране ситуацията и не очакват да се стигне до драми заради намаляването на парите.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още