Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Започна Общото събрание на акционерите на Левски

Спорт

Започна Общото събрание на акционерите на Левски

Снимка:

Предстои "синята" легенда Наско Сираков да бъде официализиран като собственик

Започна Общото събрание на акционерите на ПФК "Левски". То се провежда в сектор "Strabag" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".
 
Предстои "синята" легенда Наско Сираков да бъде официализиран като собственик и да стане председател на Надзорния съвет, като в него трябва да влязат още Константин Папазов и предложеният от фенските структури икономист Петър Ганев.
 
НС от своя страна ще назначи нов Управителен съвет на ПФК "Левски".
 
Преди началото водещият на Общото събрание на "Левски" - ветеранът Ангел Станков откри събитието с емоционални думи.
 
"Това е може би най-тежкият период в историята на клуба. Всички ние, фенове, ръководители, ветерани сме призвани да се изправим рамо до рамо напук на всички проблеми, които ни връхлитат един след друг. Нека да покажем на България какво означава семейство, общност, как се защитават идеали, завещани от Апостола. В трудните моменти по време на епидемията как лишавахме семействата си, за да помогнем на любимия отбор финансово и морално. Да си припомним и Гунди. Неговата обич към клуба, към публиката. За това, че каза "една държава, една страна и един отбор. С него се родих, с него ще умра. Да си припомним и това, което най-много за нас феновете използваме най-често. "И преди и сега, "Левски" значи свобода" - "Сърце и душа - за "Левски" София", "Един за всички, всички за един". Нека бъдем обединени в този момент", сподели Станков.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още