Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Започнаха срещите от основната схема на тенис турнира „Авеню къп“

Спорт

Започнаха срещите от основната схема на тенис турнира „Авеню къп“

Започнаха срещите от основната схема на тенис турнира Авеню къп - Tribune.bg
Снимка:

Надпреварата е от календара на Тенис Европа

В Бургас започнаха срещите от основните схеми при момичетата и момчетата в международния турнир по тенис за състезатели до 16 г. "Авеню къп", съобщи директорът на надпреварата Стоян Николов. Надпреварата е от календара на Тенис Европа.

Представителката на домакините Наира Геворкян, която е поставена под №1 в основната схема, започна вихрено своето участие в надпреварата. Тя надделя над Емилия Любенова с 2-0 сета, като в целия мач даде само един гейм - във втората част.

Напред при девойките след срещите до този час продължават Каталина Петрова, Йоана Радулова, Лия Пенчева и поставената под №3 Анастасия Александра Николова.

При юношите №2 в схемата Илиян Радулов отстрани с 6-0 6-3 Карел Весел от Румъния с 6-0 6-3. В изключително оспорван двубой Александър Николов надделя трудно над Артьом Пугач с 2-6 6-3 6-4. Продължава победния ход на квалификанта Джордж Лазаров, който този път се справи с Дарио Чибутару от Румъния с 6-4 7-5. Четвъртият в схемата Виктор Марков донесе нова победа за страната ни след 6-2 6-1 над Драгош Букуреску.

С успех в надпреварата стартира и Павел Маринов, който не даде гейм в първия сет в мача си с Роберт Гуна от Румъния. Последва оспорван сет, който тенисистът от северната ни съседка успя да вземе след тайбрек и 10-8 точки в решителната част, а в заключителния сет Маринов подчини съперникът си с 6-2, съобщи Българската федерация по тенис.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети