Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Защитник на Манчестър Юнайтед иска анулиране на сезона в Англия

Спорт

Защитник на Манчестър Юнайтед иска анулиране на сезона в Англия

Защитник на Манчестър Юнайтед иска анулиране на сезона в Англия - Tribune.bg
Снимка:

"Зачеркнете този сезон и да започваме отначало", заяви Люк Шоу

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу заяви, че сезонът във Висшата лига трябва да бъде прекратен и анулиран заради кризата с коронавируса във Великобритания. Ръководството на английския елит и клубовете вече няколко пъти изразиха намерението си кампанията да бъде довършена в цялостния си вид, независимо кога ще е възможно това, но някои от играчите, сред които и Шоу, не са съгласни с това.

"Зачеркнете този сезон и да започваме отначало. Това е единственият вариант. Ако не можем да продължим, то трябва да анулираме сезона. Феновете са изключително важни. Сега го разбираме дори повече от преди. Спортът е създаден за феновете. Ако няма фенове по трибуните, нищо не е същото. Нашите привърженици са невероятни и винаги ни подкрепят", коментира 24-годишният Шоу по време на благотворително събитие на УНИЦЕФ.

При прекратяване на сезона вечният съперник на "червените дяволи" Ливърпул няма да има възможността а спечели първа титла във Висшата лига от 30 години насам.

Миналата седмица звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви, че следващият сезон трябва да е с приоритет пред настоящия и че сегашната кампания трябва да бъде прекратена, ако продължаването ѝ обърква плановете на следващата.

От УЕФА обаче заявиха, че трябва да се направи всичко възможно първенствата да бъдат завършени, а преждевременното им прекратяване може да означава, че отборите от съответната лига няма да бъдат допуснати до участие в евротурнирите./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати