Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Затвор грози Райън Гигс

Спорт

Затвор грози Райън Гигс

Затвор грози Райън Гигс - Tribune.bg

Уелската легенда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс може да получи ефективна присъда от пет години затвор, след като вчера официално му бе повдигнато обвинение в нападение над две жени и т.нар. "принудителен контрол".

Едната от жертвите е неговата бивша приятелка Кейт Гревил, в втората се предполага, че е нейна приятелка, която е присъствала по същото време в именито. Според изданието "The Sun" максималната присъда, която Гигс може да получи, ако бъде признат за виновен по повдигнатите му обвинения, е пет години зад решетките.

След вчерашната новина за повдигнатите му обвинения Гигс излезе със следното изявление:

"Имам пълно уважение към процеса и разбирам сериозността на обвиненията. В съда ще пледирам, че съм невинен и чакам с нетърпение да изчистя името си. Пожелавам успех на Робърт Пейдж, треньорския щаб, играчите и феновете по време на европейското първенство през това лято".

Футболната асоциация на Уелс вчера отстрани Гигс от поста на национален селекционер и обяви, че Робърт Пейдж ще води отбора на Евро 2020. Окончателното решение за бъдещето на Гигс ще бъде взето на по-късен етап.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати