Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Жозе Моуриньо е новият треньор на Рома

Спорт

Жозе Моуриньо е новият треньор на Рома

Жозе Моуриньо е новият треньор на Рома - Tribune.bg

Новината бе потвърдена от официалната страница на "римския" гранд, Специалния поема тима от следващия сезон

Припомняме, че само преди няколко седмици португалската легенда беше освободен от Тотнъм след поредица от слаби резултати и позорно отпадане от Лига Европа срещу Динамо Загреб.

Очевидно обаче Моуриньо е имал готов резервен вариант. Официалната страница на Рома обяви, че двете страни са договорили мениджърът да поеме клуба за началото на сезон 2021/2022.

Понастоящем наставник е Пауло Фонсека, който обаче разочарова в края на сезона и по всяка вероятно дори няма да успее да завърши в челната шестица в Италия. В същото време "вълците" загубиха с катастрофалното 2:6 като гост на Манчестър Юнайтед в първия мач от полуфиналите в Лига Европа.

Жозе Моуриньо обясни в съобщение за официалния сайт на Рома, че харесва проекта, който „джалоросите” са представили към него. Той е бил изготвен от собствениците на клуба и Тиаго Пинто, след което Специалния е приел да ръководи отбора от италианската столица.

„Искам да благодаря на фамилия Фрийдкин, че избраха мен да ръководя този невероятен клуб”, обясни Моу, който бе уволнен от Тотнъм преди по-малко от месец.
„След срещите със собствениците и Тиаго Пино, веднага разбрах за амбициите на Рома. Те са такива, че ме мотивират да работя. Заедно вярвам, че ще изградим печеливш проект в следващите години”, добави Моуриньо.

„Невероятната страст на феновете на Рома ме убедиха да приема тази работа и нямам търпение да започна работа в клуба. В този момент искам да пожелая на Пауло Фонсека всичко най-добро”, завърши Жозе Моуриньо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати