Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Зидан потвърди, че Реал Мадрид продава Гарет Бейл

Спорт

Зидан потвърди, че Реал Мадрид продава Гарет Бейл

Зидан потвърди, че Реал Мадрид продава Гарет Бейл - Tribune.bg
Снимка:

Уелската звезда остана извън състава при загубата с 1:3 от Байерн Мюнхен в Хюстън

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че „Кралският клуб“ е на път да се раздели с уелсеца Гарет Бейл в близките дни.

Бившият футболист на Тотнъм бе оставен извън състава на „белите“ за двубоя с Байерн Мюнхен от турнира Международна купа на шампионите, загубен с 1:3 в Хюстън, Тексас.

„Той не бе включен в състава, защото клубът работи по евентуален негов трансфер – затова той не игра днес“, сподели Зидан на пресконференция след края на мача с баварците. „Ще видим какво ще се случи в следващите дни. Възможно е раздялата да стане факт в неделя – колкото по-скоро, толкова по-добре за всички“, добави той.

Французинът настоя, че 30-годишният нападател не попада в сметките му за предстоящия сезон. Докато немалко отбори биха имали в състава си Бейл, то заплатата му определено ще предизвика затруднения за всички клубове, освен най-богатите.

„Не е на лична основа“, обясни Зидан.

„Просто идва момент, в който нещата трябва да се случат, защото има нужда от промяна. Нямам нищо против него. Трябва да вземем решения и да направим промени, това е всичко. Не знам дали това ще се случи в следващите 24 или 48 часа, но ситуацията с него със сигурност ще се промени и това е най-доброто за всички“, завърши наставникът на „Белия балет“.

Бейл се присъедини към Реал Мадрид преди шест години, пристигайки на „Сантяго Бернабеу“ за 90 млн. евро. Той има все още три оставащи години от настоящия контракт, като информациите го изпращат в Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Реал Мадрид

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети