Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. 65-годишна бодибилдърка събра над 17 000 последователи в TikTok

Свят

65-годишна бодибилдърка събра над 17 000 последователи в TikTok

65-годишна бодибилдърка събра над 17 000 последователи в TikTok - Tribune.bg

С режима си на тренировка 65-годишната професионална спортистка събра над 17 000 последователи в TikTok, съобщава The Sun. В розов спортен сутиен и клин Хелън показа коремните си мускули и споделя съветите си за намаляване на мазнините по корема.

„Над 40, 50, 60 и повече ли сте? Борите ли се със загубата на нежелани мазнини по корема? Ето някои неща, които трябва и не трябва да правите, които ще ви помогнат с това", обръща се към феновете си във видеоклипа професионалната спортистка.

Първо правило в нейната рецепта е да се намали употребата на захар.

„Това причинява заболявания като рак и диабет и ускорява стареенето, което не искаме", споделя Хелън. Второто правило на спортистката е да се увеличи интензивността на тренировката във фитнеса.

„Вземете тази допълнителна тежест от пет килограма във фитнеса, напрегнете се", препоръчва бодибилдърката. Третото й правило за здраво тяло е повече движение в ежедневието.

"Направете бърза разходка или джогинг, карайте колело, отидете на фитнес и вземете час по аеробика", подканя феновете си Хелън.

Във второ видео треньорката по фитнес и хранене изброява още неща, които са ключови за поддържане на форма в средната възраст.

„На 65 изчислявам макросите си, ям чисто, тренирам със съпротивление. Не правя големи количества кардио и хормоните ми са под контрол“, щастлива е бодибилдърката.

В раздела за коментари, тя допълва, че жените на 60 имат малко или никакво производство на хормони, което причинява много нежелани странични ефекти.

„Звучи като страхотен план. Изглеждаш страхотно", пише един от последователите на Хелън, а друг подчертава, че тя изглежда "страхотно" и е "толкова права".

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети TikTok
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати