Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Адвокатът на Майк Тайсън пое защитата на братята Тейт

Свят

Адвокатът на Майк Тайсън пое защитата на братята Тейт

Адвокатът на Майк Тайсън пое защитата на братята Тейт - Tribune.bg
Снимка:

Те обжалват мярката си за неотклонение по дело за трафик на хора и изнасилване

Братята Андрю и Тристан Тейт отново обжалват мярката си за неотклонение. Днес те се явиха в Апелативния съд в Букурещ, където се разглежда ново искане за освобождаването им. За да подсилят защитата си, двамата обвиняеми доведоха адвокат от САЩ, който е защитавал Майк Тайсън и Крис Браун, съобщава Диджи 24, цитирана от БТА. „Няма много справедливост в Румъния!“, заяви на влизане в съда Андрю Тейт.

Двамата братя са в предварителен арест от 30 декември 2022 г. Ден по-рано те бяха задържани от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма (ДРПОПТ) заради обвинения в трафик на хора и изнасилване.

До момента са идентифицирани шест жени, които са били сексуално експлоатирани от групата, ръководена от двамата британци. Тридесет и шестгодишният Андрю Тейт е бивш професионален кикбоксьор, който понастоящем има близо 5 милиона последователи в Туитър.

В социалните мрежи той придоби популярност с език на омразата, което доведе до спиране на профилите му в повечето от тях.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети