Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Адвокатът на Тръмп: Синът на Джо Байдън е имал връзки с непълнолетни момичета

Свят

Адвокатът на Тръмп: Синът на Джо Байдън е имал връзки с непълнолетни момичета

Снимка:

Полицията: Ще бъде разследвано

Хънтър Байдън се замеси в поредния скандал- този път свързан с непълнолетни момичета. Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп, известният бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, съобщи във вторник, че е дал на полицията в Делауер материали с явно сексуално съдържание, включващи синът на Джо Байдън, съобщи Washington Examiner.

„Най-разочароващото нещо за демократите е, че ФБР и Националното разузнаване твърдят, че руснаците не са замесени“, коментират от редакцията.

Текстовите съобщения и снимки, за които говори Джулиани, са базирани на информация в лаптоп, собственост на 50-годишния Хънтър. От материалите в него става ясно, че сънът на Байдън е бил замесен в любовна афера със съпругата на починалия си брат като споделя:

„Тя ми каза, че в сексуално отношение се държа неподходящо. Става въпрос за контактите на Хънтър с 14-годишно момиче, чието име не е съобщено“, съобщава Хънтър на баща си Джо Байдън, цитира кореспонденцията между двамата Руди Джулиани пред местна телевизия. По време на предаването адвокатът е показал текстови съобщения с отделни затъмнени моменти.  

Джулиани разказва още, че Хънтър Байдън е разговарял с 14- годишното момиче във FaceTime и че е ходил гол пред екрана. Джулиани поясни, че текстовете, които е прочел, са "подкрепени от многобройни снимки на непълнолетни момичета", но не даде повече подробности.

Бившият кмет на Ню Йорк също не посочи точна дата на кореспонденцията между баща и син Байдън, но в един момент предположи, че това е било преди около три години.

Washington Examiner установи, че материалите вече са предадени на ФБР.

До този момент от диска на лаптопа, принадлежал на Хънтър Байдън, бяха разкрити опити за корумпиране на украински олигарси, както и че той се бори с наркотична зависимост.

Джо Байдън нарече съдържанието на диска част от „кампания за клевета“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още