Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Александър Дугин: Враговете на Русия подло, тайно са убили дъщеря ми

Свят

Александър Дугин: Враговете на Русия подло, тайно са убили дъщеря ми

Александър Дугин: Враговете на Русия подло, тайно са убили дъщеря ми - Tribune.bg
Снимка:

Народът на Русия не може да бъде сломен, така че убийците на Дария Дугина няма да постигнат целта си, се казва в изявлението на баща ѝ Александър Дугин, разпространено в Telegram от председателя на борда на директорите на групата компании „Царград” Константин Малофеев. Дугин подчертва, че дъщеря му е патриот, военен кореспондент, експерт по централните канали, философ и никога не е призовавала към насилие и война.

Бащата добави, че „враговете на Русия подло, тайно са я убили”.

„Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени дори от такива непоносими удари. Те искаха да смажат волята ни с кървав терор срещу най-добрите и най-уязвимите от нас. Но няма да го получат. Сърцата ни копнеят за нещо повече от отмъщение или възмездие. Това е твърде дребно, не е по руски. Нуждаем се само от нашата Победа ... Така че победете, моля!”, подчертава той. 

Дугин заявява, че нацисткият украински режим е виновен за смъртта на Даря – „дъщеря ми беше брутално убита от експлозия пред очите ми. Тя беше красиво православно момиче, патриот, военен кореспондент, експерт по централните канали и философ. Нейните изказвания и репортажи винаги са били задълбочени, обосновани и сдържани. Тя никога не е призовавала към насилие и война. Тя беше изгряваща звезда в началото на своя път”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати